info@ore-stad.se
040 880 40

Hemstädning i Malmö

Hemstädning i Malmö

Är det svårt att få tiden att gå ihop? Kanske vill du hellre lägga din fritid på något roligare än städning? Då har du kommit helt rätt!

Kunder till våra professionella städtjänster säger ofta att tidsbristen är den främsta orsaken till behov av städhjälp i hemmet. Om du känner dig tidsberövad och stressad över att hålla ditt hem rent, låt oss på Örestäd ta hand om städningen i ditt hus eller lägenhet. Vi ser till att det alltid är skinande rent när du kommer hem så att du istället får möjlighet att träna, utöva din hobby eller umgås mer med nära och kära.

Vi på Örestäd i Malmö hjälper dig med all form av hemstädning. Det allra viktigaste för oss är att du som kund alltid känner dig trygg och nöjd. Därför ser vi till att erbjuda kvalitetsgaranti på alla våra jobb. Vi ser även till att anpassa städningsschemat så att det passar dig bäst.

Vad ingår i en hemstädning?

Vad som ingår i en hemstädning är upp till dig som kund och vi ser till att anpassa oss utifrån dina behov och preferenser. Det kan exempelvis handla om städning av kök, toaletter och övriga rum. Vi erbjuder hemstädning i form av veckostädning, månadsstädning eller mer sporadisk storstädning i Malmö med omnejd. Du väljer själv vilka rum som ska städas, hur ofta och när det passar dig. Vi kan även lägga till fönsterputsning till din hemstädning om du så önskar.

Hemstädning & rut-avdrag

Alla hushållsnära tjänster ingår i skattereduktionen och ger rätt till RUT-avdrag. Vilket innebär att ni endast betalar 50% av arbetskostnaden, som vi drar av direkt på fakturan. Vi sköter dessutom all rapportering till skatteverket så att du slipper tänka på det. Ni är välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor, eller så kan ni läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Örestäds hemstädning i Malmö

Varför ska ni anlita oss? Örestäd är en etablerad städfirma som erbjuder högkvalitativ service och flexibilitet för alla våra uppdrag. Vi erbjuder en heltäckande lösning för våra kunder, med en mängd olika tjänster som hjälper till att hålla ert hem i perfekt skick. Vi använder oss av miljövänliga produkter från företaget Sonett, som vann Tysklands hållbarhetspris år 2022.

  • All vår personal är kopplad till kollektivavtal och vi följer branschens riktlinjer för miljö och hållbart företagande.
  • Ansvarsförsäkring finns hos länsförsäkringar upp till 10 miljoner
  • Vår personal är utbildad och professionell
  • Vi har kvalitetsgaranti - vilket innebär att vi så snabbt vi kan åtgärdar eventuella fel eller missnöje

Tänk vad skönt det vore att vecka efter vecka komma hem till ett städat hem. På så sätt kan du lägga fokus på annat såsom att umgås med familjen eller utöva fritidsaktiviteter. Vi på Örestäd sätter guldkant på tillvaron och får livspusslet att gå ihop!

Vi erbjuder även andra hushållsnära tjänster, såsom flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning i Malmö med omnejd.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Örestäd för professionell hemstädning i Malmö med omnejd!